Succesvolle Deelname aan Erasmus+2024 voor Latijns-Amerika

Op 5 maart nam STC Next deel aan de Regionale Informatiesessie Erasmus+2024 voor Latijns-Amerika, samen met de partners Fundación Valenciaports, Universidad del Norte de Barranquilla, CINOP, SENA en CUNLIMÓN. Deze organisaties vormen het consortium dat verantwoordelijk is voor de uitvoering van het VET_LOGICC-project, dat wordt gefinancierd door de Europese Commissie via het Erasmus+-programma.
STC Next presenteerde de voortgang in de uitvoering van activiteitenpakket 2, volledig uitgevoerd en geleid door deze organisatie. STC Next mocht de resultaten te laten zien van de herziening en ontwikkeling van het curriculum van twee onderwijsinstellingen: SENA in Colombia en Cunlimón in Costa Rica.
Als onderdeel van dit project hebben we met succes twee cursussen ontwikkeld die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en context van elk land. Deze cursussen voldoen niet alleen aan de lokale onderwijsnormen, maar zijn ook ontworpen om studenten te voorzien van belangrijke vaardigheden en hulpmiddelen voor een succesvolle intrede op de arbeidsmarkt.
De deelname van STC Next aan de Erasmus+ Regionale Informatiesessie 2024 onderstreept onze voortdurende inzet voor onderwijsinnovatie en de versterking van internationale samenwerking in de regio Latijns-Amerika.